Viikot 29 ja 30

29Hei07

Selän ja jalan tilanne on pysynyt jokseenkin samana. Tohtori arveli vaivan paranevan itsekseen, eikä suositellut leikkuuta ellei tilanne pahene. No, saapa nähdä miten käy.
Viime viikon treeneissä ei muutoksia edellis viikkoon nähden. Tämän viikon alussa rakentelin pihamaalle rekkitangon, jossa olen venyttänyt selkärankaa roikkumalla ja harjoitellut muscle-uppia. Viikossa opin tekemään sen oikeaoppisesti voimalla vauhdikkaan heilautuksen sijaan.



3 Responses to “Viikot 29 ja 30”

  1. 1 Esox

    Tsemppiä! Noi on ikäviä noi loukkaantumiset, mutta pitää vaan malttaa odotella parantumista.
    Kiinnostaisi millaisen rekkitangon rakentelit, pitäisi itsekin tehdä jonkinlainen leuanvetopaikka takapihalle, mutta en ole vielä päättänyt pulttaanko seinään vai miten. Millaisen teit?

  2. 2 tumppi

    Laitoin pari metriä pitkän 38 mm teräsputken varaston seinän ja täysikasvuisen männyn väliin. Kakkosnelosesta tein A-tukikehikon, jonka sidoin puuta vasten kuormaliinoilla. A-tuen yläosaan reikä tangolle. Sivustapäin tukeen ja tankoon 8 mm reikä, josta läpi kiinnityspultti, joka myös estää tankon pyörimisen. Tangon toinen pää seinän läpi ilman kiinnitystä, näin tanko pääsee liikkumaan puun heiluessa eikä hajota paikkoja. Oikeaksi rekkitangoksihan tuo on liian paksu ja jäykkä, mutta tilan puolesta siinä mahtuu tekemään vaikka jättiläisiä.

  3. 3 Esox

    Ok, kuulostaa toimivalta viritykseltä.


Jätä kommentti